Namn: Linda Klintesten

Stad/Ort: Stockholm/ Bromma

Ålder: 30

Hårfärg och ögonfärg: Långt rött hår med gröna ögon.

Kör: Volvo 945 GL -94  Volvo 740 GL -88B

Trailer: Kylinge -91 med frontutlastning.

Hästar: Gusten -83 och Atari -06

Yrke/Sysselsättning: Supportspecialist

Familj/Civilstånd: Pappa och syster i Stockholm, mamma och lillebror i Karlsborg

Intressen: Hästar speciellt fjordingar och Volvobilar. Pysslar även en del med hemsidor åt mig själv och åt andra.

Dricker helst soliga sommardagar: Kall öl eller söt drink, Coca Cola funkar i alla väder.

Äter helst: Köttbit, Texas Long Horn är favorit resturangen eller La Familja. Och så klart godis i stora lass.

Lyssnar för det mesta på: Mest på Rix FM eller MP3 spelaren med blandat. Älskar att åka runt i bilen och lyssna på musik på hög volym.

Drömmar: Många men snyggt stylad volvo 940/740 är högt upp på listan. Resa till kina (uppfylld hösten 2007, bilder). Åka till USA och jobba på Ranch. Att vinna Fjordhäst SM i dressyr på Atari.

Styrelseuppdrag: Suttit med i Stockholm-Uppsalas fjorhästförening i styrelsen sedan ett par år tillbaks, för tillfället ledamot. Medlemsansvarig i Svenska Volvo 7/900klubben.

 

Jag då?

Är en 30 tjej som bor i stockholm sedan 19 år tillbaka. Min tid spenderas just nu med jobb (alldelse för mycket) mina volvobilar, hemsidor och kompisar. Två stora intressen som jag inte har några planer på att överge är fjordingar och Volvo. Kan sitta och prata varmt om bägge i timmar. Hästen Gusten och jag har tävlat i dressyr och distans. Andra hästen Atari är född i april -06 och bor i Örebro och busar tillsammans med en jämnårig halvblodsvalack "Rune" och halvblodshingsten Midir. När det gäller Volvo är är favoriten 940 och 850. Första bilen var en 740 GL -88b som jag tyckte mycket om, sålde den till en kompis hösten -05 och köpte en vit 945 GL -94. Mitt bilintresse har nog alltid funnits där men vaknat till liv ordentligt under 2006. Den skulle jag vilja ha snyggt stylad med lättmetal fälgar, tonade rutor, vinge och annat lite smått och gott men på grund av brist på egen parkering så får väl det mesta vänta. Året 2007var ett riktigt bil år då det blev gnaska stor förändringar på 945an och var på bilträffar i Örebro, Umeå och Vallåkra.

Djupt koncentrerad. Sitter på jobbet djup koncentrerad

 

Hemsidor

Mina sidor skapar jag i Frontpage 2000/2003 och använder Photoshop 7.0 till att redigera bilderna. Jag är i stort sätt självlärd i bägge programmen. Första hemsidan jag gjorde var en test sida till min häst. Gjorde den mest på skoj men blev ganska nöjd med och laddade upp den. Efter det så uppdaterar jag den med mer information. Den första sidan jag skapade till någon annan var till min klubb Fjordhästens Rid & Körklubb. Sen dess har det blivit sidor till Sjövillans Hingststation & Stuteri, Stockholm-Uppsalas Fjordhästförening samt till godkända hingsten Marwin 942. Mitt nästa projekt är att skapa en informations sida för min favorit ras fjordhästen och för nya hästen Atari. När jag gör en ny sida så försöker jag göra den olik de andra sidorna så man hela tiden förnyar sig och lär sig nya saker.

 

Projekt

Det kommer meckas en del bil nu när man är hästlös ett tag.

945:an är avställd nu vinter och det kommer att göras en del förändringar på den. Har fått tillbaks min gamla Volvo 740 -88b som jag skall ha som andra bil. Kommer att bli en del ändringar på den med.

Transporten skall oxå renoveras. Alla gamla klistermärken på taket är nu borta och nya dekaler kommer inhandlas när ekonomin tillåter. Träramen runt fönstret fram skall bytas även trät på frontutlastningen bytas. Sparkskydden skal popnitas fast och en riktigt grundlig rengöring står oxå på agendan. Se bilder.

Gusten är från april 2007 utlånad till en familj i utanför Örebro. Detta pga av mitt knä som inte vill läka till 100% efter en operation i oktober -06 då plican togs bort. Atari skall uppfostras och skall vänja sig vid diverse saker så han blir en lugn och stabil fjordis. Atari skall under året vänja sig vid sadel och sele och även ställas ut igen.

Ett litet projekt är att bygga ihop min modellbil av Rydells Volvo 850 BTCC. Bilder kommer när den är klar.

Tillbaka